Entrépartiet - det första viktiga intrycket

Ett funktionellt och snyggt designat dörrparti ger fastigheten ett representativt och välkomnande första intryck. Roslöv erbjuder kompletta entrépartier i både aluminium och stål. Partierna skräddarsys efter arkitektur och funktion och monteras utifrån kundens önskemål.

Stålpartier

Stål ger entrépartiet en starkt och stabil stomme som utan problem klarar hög belastning. Stålpartier är också enkla att anpassa och reparera.

Materialets styrka öppnar möjligheter för slimmade konstruktioner som ger ett rent och luftigt intryck.

Dörrpartier i stål tillämpas ofta i stora byggnader som t.ex flygplatser och industrier men används även vid entréer till bostadshus och diverse offentliga miljöer.

Aluminiumpartier

Entrépartier i aluminium ger fastigheten en modern och exklusiv karaktär. Aluminium är därför ett vanligt inslag i butiker och restauranger men också i större offentliga miljöer som konferens- och idrottsanläggningar, kontorshus och hotell.

Aluminium har många fördelar. Materialet har låg vikt och är därför lätt att montera. Aluminium har också en mycket god beständighet mot rost.

En stor fördel vid byggandet av dörr- och entrépartier är också tillgången till standardiserade profilsystem. Systemen underlättar såväl vid produktion som montering av partierna.

Tillval

För att ytterligare förstärka funktion och utseende kan partiet kompletteras med olika former av tillval. Exempel på vanliga tillval är brytskydd, sparkplåtar, dörrautomatik, utrymning, dörrstängare och passagekontrol.

Från idé till slutmontage

På Roslöv är vi gärna med tidigt i processen. Vi tar en aktiv del i projekteringsarbetet och bidrar entusiastiskt med goda råd och idéer kring arkitektur och funktion.

Partier av alla storlekar och karaktär förbereds och anpassas i vår egen verkstad. Våra  leverantörer är i absolut framkant och har en kvalitetssäkrad produktion och projektering.

Färdiga dörrpartier monteras på plats hos kund av erfarna montörer. Vi monterar också  glaspartier runt entrén likväl som lås, beslag, automatik och andra tillval runt själva dörren.

En viktig del av vår kundrelation är också service av befintliga partier. Vi utför systematisk översyn av partier och dörrar och underhåller, justerar och reparerar löpande utifrån behov. Snabba åtgärder underlättas av vårt välsorterade reservdelslager.

Vi har ett brett utbud av tillval på lager som kan levereras eller hämtas samma dag om så önskas. Kontakta oss gärna för mer information om tillval.