Helhetsgrepp kring dörrmiljön

ROSLÖV är den erfarne specialisten på dörrar och dörrpartier. Vi tar ett helhetsgrepp kring dörrens hela värdekedja, från måttning och projektering till montage, service och underhåll. Vi är också en välrenomerad leverantör av material och utrustning för skyddsrum. Våra kunder finns bland byggentreprenörer och byggserviceföretag men också bland fastighetsägare.

Kompletta i dörrmiljön

Roslöv erbjuder det mesta av det som krävs i en modern dörrmiljö. Sortimentet rymmer dörrar i stål, rostfritt eller trä men också dörrpartier och portar i stål eller aluminium.

Utifrån ett starkt basprogram skräddarsyr och monterar vi kompletta dörrlösningar anpassade efter kundunika krav. Utseende och funktion fullbordas utifrån ett rikt utbud av tillval.

Ett spännande specialområde är utrustning för skyddsrum där vi genom åren byggt upp en kompetens som vi gärna delar med oss av. Vi bidrar med goda råd kring skyddsrummets teknik men har också ett produktprogram som möter alla krav.

Kundstocken är bred

Roslöv är en välkänd aktör på den västsvenska bygg- och fastighetsmarknaden. Våra kunder finns bland byggentreprenörer och byggserviceföretag av alla storlekar men också bland kommuner och fastighetsägare i Göteborgs-regionen.

Dörrar från Roslöv monteras i både privata och offentliga miljöer. Säkerhetsklassade tamburdörrar är ett vanligt inslag i bostadshus av alla storlekar. Klassade branddörrar i stål, alternativt rostfritt, förekommer ofta inom industri, infrastruktur och offentliga miljöer.

Måttanpassade entrépartier ger ett lyft åt varje fasad. Vanliga applikationsmiljöer är stora offentliga miljöer som idrottsarenor, konferensanläggningar och hotell. Stål- eller aluminiumpartier är också vanliga i butiker, restauranger och entréer till bostadshus.

Vi finns med från start till mål

För oss på Roslöv är helheten viktig. Vi finns med under dörrens hela livstid och tar en aktiv roll kring hela värdekedjan. Med ett fast grepp kring hela projektet optimeras byggekonomin samtidigt som risken för ovälkomna överraskningar reduceras.

Vi engagerar oss gärna i förarbetet kring projektering, måttning och kalkylering och bidrar med goda råd kring valet av dörr. Hög tillgänglighet och lättsamma relationer med kund borgar för en bra dialog genom hela projektet.

Med egna montörer säkerställer vi kvalitet och kontroll i hela kedjan. Våra montörer har lång erfarenhet vilket också syns på slutresultatet. En dörr monterad av Roslöv står sig länge.

Vårt ansvar avslutas inte när dörren monterats. Med egen personal servas, repareras och vidareutvecklas våra dörrar i takt med att kravbilden förändras.